The Freshborn Half-Dozen - Cuts Openstaan Time In Half.

Hydrauliska och mekaniska pallgafflar

Posted Jan. 18, 2018, 9:04 a.m. By openstaan Tags: Fordon

Det finns mycket att lära sig om allt egentligen och man slutar ju aldrig att lära sig saker,det går ju inte en dag utan att man har lärt sig något nytt typ. När det kommer till fordon så har jag så mycket att lära mig för det är ett ämne som inte är mitt bästa och jag behärskar det inte så bra. Min man däremot är väldigt duktig på allt som har att göra med fordon och kan väldigt många olika märken och vet olika typer av pallgafflar och lastbilar vad dom gör och vad det är för något.
Det kan jag inte säga att jag kan men det är ju trevligt om man kan lära sig det och se om det är något som jag skulle kunna förstå bättre och se om det är så.

Finns mycket att lära

Ja det finns så mycket att lära och när man ska bygga om hemma eller göra något större jobb så kan det ju vara skönt att man har lite koll på saker som behövas och varför dom behövs och så vidare. Det är ju bra att det finns firmor som jobbar med det hela dagarna och som är proffs på det dom gör som Redskaparna till exempel som man kan kolla med om det är så att man behöver lite extra hjälp med att gräva någon på tomten eller något likande. 
Ja det vore lite coolt om man kunder alla dom tunga fordonen och få pröva på och se hur dom fungerar och så vidare. Vet att det skulle vara något som mina man skulle tycka var så kul och något som han verkligen skulle vilja göra. Det skulle vara som en present till honom om han skulle få prov köra en stor maskin av något slag, ja det hade varit en dröm för honom.